Få hjälp med er dansklubb och kontakten med medlemmarna

För det första är det inte alltid lätt att veta på vilket sätt du enklast når ut till dina medlemmar. Du kanske har mejllistor, Facebook, Instagram, en hemsida och så vidare vilket kan göra det svårt att hålla reda på alla kommunikationskanaler. Men det finns lösningar som gör att du kan samla all din kontakt med dina medlemmar på en plats. Klicka här för mer information om ett företag som gör just detta.

Fördelar med att ha samlad kommunikation

Det kan dessutom vara ett riktigt gissel att hålla reda på alla olika kanaler. Men utöver att det är tidskonsumerande att konstant hålla koll på så många medium är risken att något väsentligt missas betydligt högre än om du har allting på en och samma plattform.

Många kommunikationskanaler, dåligt eller bra?

Du kanske tycker att det självklara borde vara att försöka hålla all kontakt till en plattform. Men då skärmar du av dig från en stor mängd potentiella kunder. Det absolut bästa vi kan rekommendera är att finnas tillgänglig på flera plattformar för att sedan länka ihop dem till ett medium där du får alla förfrågningar på ett tydligt och tillgängligt sätt.