Fixa till hemma inför kommande festligheter

Hösten är onekligen här och vi är på väg in i den festligaste av alla säsonger. Vintern innehåller mycket firande. Till exempel julen så klart, men även glöggmingel, luciafester och nyårsfester.

Om du ska stå som värd eller värdinna för fest så kan det vara läge att tänka på att exempelvis piffa upp inredningen lite. Vi pratar inte om någon totalrenovering men en liten justering för att möta den mörkare årstiden.

Låt ditt hem lysa

Något som gör vintern otroligt mysig är faktiskt mörkret. Dock endast om du hanterar mörkret på rätt sätt och skapar stämning med belysning. Det första vi tänker på är utomhusbelysning. Snygga slingor eller lyktor till exempel som lyser upp i trädgården när gästerna är på ingång.

Du kan även skapa en festligare stämning inomhus med rätt belysning. Det kan faktiskt ge ditt hem en helt ny känsla om du gör det rätt. Till fest tänker vi färgad belysning också för att ge det hela lite disco-känsla.

Hitta bästa lamporna

Som med så mycket annat nuförtiden, kan du också köpa bra belysning på nätet. Vi gillar en shop som heter La Vanille som för belysning både för inomhus och utomhus. Ta gärna en titt på deras sortiment. Vi kan nästan lova att du hittar något du gillar där!