Något nytt inför någon festlighet

Det är inte helt ovanligt att känna sig som snyggast på sommaren. Solkysst hy, solblekt hår och härligt utvilat ansikte. Under de tiderna är det enkelt att slänga på sig en mönstrad skjorta, en liten cocktailklänning, eller ett par sandaler, men det blir svårare under övergångsperioden till höst. Du kan absolut känna att du behöver ett lyft, åtminstone!

Vad går att göra?

Även om du helst klär dig i ett par jeans så går de att klä upp. Styla dem med smycken eller accessoarer som får dig att känna dig riktigt snygg. Här kan du välja vad som helst, i princip, vare sig det handlar om en väska, en huvudbonad, ett bälte, ett halsband eller örhängen.

Klänningar är alltid säkra kort, oavsett om du ska gå på en kräftskiva med familjen eller en födelsedagsfest. Det finns förstås trender att inspireras av, men du kan lika gärna följa din egen väg och välja sådant som just du fastnar för. Självförtroendet är det viktigaste, trots allt.

Var går det att hitta?

Det finns numera många onlinebutiker som säljer festliga kläder och accessoarer, men Studio Fabuleuse är framför allt värd att rekommendera. Där hittar du allt du kan behöva inför sensommaren och höstens fester. Lycka till!